Pontus Warholm - Mäklare i Stockholm

Pontus Warholm är mäklare i Stockholm och han brinner för att hjälpa sina kunder när det gäller att sälja eller köpa bostad. Pontus växte upp i Stockholm och älskar stadsmiljön. Pontus har under hela sin uppväxt varit mycket intresserad av hus och andra byggnader. Det stora intresset ledde till att han blev fastighetsmäklare, och det är ett yrke han älskar och kommer att fortsätta med. Pontus Warholn studerade fastighetsaffärer på Stockholms Universitet vilket har gett honom mycket god kunskaper inom allt som har med fastighetsförsäljning att göra.

Idag arbetar Pontus Warholm på Fastighetsmäklarna i Stockholm som har fastighetsbranschens nöjdaste kunder. När du anlitar fastighetsmäklarna kan du vara säker på att du får en kompetent och erfaren mäklare som hjälper dig med försäljning och köp av fastighet.

Utöver fastighetsförsäljningen har Pontus ett stort intresse  för sport, finans, coaching och psykologi. Pontus är även aktiv på sociala medier som Facebook, Twitter, LinkedIn och även sin webbsida där han skriver om olika fastighetsrelaterade saker.

Populära inlägg i den här bloggen

Ljus och charmig villa i Vaxholm

Smakfullt och charmigt sekelskifteshus på Lidingö

Pontus Warholm - Nybyggd villa i Sollentuna